bg

Welcome To Illa Arabella Official Blogspot~...Be My FOLLOWERS ok?^,^...chill babe........^,*...do LIKE my Page in FB Illa Arabella OfficialPage~..TQ!...:D

Thursday, June 13, 2013

KASIHKU SEPUTIH SALJU

Salam dan selamat sejahtera semua....
wahhh dah berhabuk dah blog illa ni..almaklumlah,dah lame tak dikemaskini..huhu
bukan xnak update tapi xde mood nak update dan MALAS!
hahahaha....

ok,illa nak share pngalaman illa first time g dunia salji!
ulang suara DUNIA SALJI!
hahaha....

illa pergi dengan orang yang tersayang..g bercuti hehehe...
bercuti lah sngt...g jalan2 je..:)
ok,nak g 'dunia salji' ni agak mencabar sikit jalan dia..pusing2 mcm gasing!
hehehe...makin pusing,makin tinggi...GAYAT!hahaha...
dah sampai destinasi yg dituju..my hubby ajak illa msuk ke tmpat yang bnyak permainan..
tp illa xnak sbb semua permainan kat situ terbang2..hahahha
xmoh2..nanti gayat!hehehe
So,illa amek keputusan nak g jalan2 je kat area2 situ...
dan tiba-tiba....jeng..jeng..jeng....
hahaha
jumpalah dunia salji ni....
wahhh....nak tahu suhu dia brape?

-6 'C tahu x!!!
boleh beku tau..hahaha
dah lah,malas nak cakap panjang2..tengok gmbar jelah yeh..
hehehe...







hehehe...itulah dunia salji kami..^,^
sampai sini saja coretan illa..
 To my hubby : mama sayang papa sangat2..terima kasih beri kebahagiaan pada mama.
ILOVEYOU!

No comments: