bg

Welcome To Illa Arabella Official Blogspot~...Be My FOLLOWERS ok?^,^...chill babe........^,*...do LIKE my Page in FB Illa Arabella OfficialPage~..TQ!...:D

Friday, September 21, 2012

~KEMBALI BERSINAR~

Salam dan selamat sejahtera semua!!!^,^
ha! see the title..' KEMBALI BERSINAR'
BERSINAR LAH SANGAT KAN...
hahaha.....
actually nak cakap yang illa dah kembali setelah sekian lama tak update blog ni..
dah bersawang dah ni..hahaha..

ok kawan2 illa sihat x ni?^,^
rindu kamu semua tau...
sebenarnya banyak story illa nak share ni tapi tak tahu nak mula dari mana...
hehehe...

oklah,illa story pasal raya dulu lah eh...
(apelah illa ni,Syawal dah habis baru nak update pasal raya kan)
ketinggalan betul..hahaha...

raya macam biasa lah..seronok dan sememangnya meriah je..^,^

ok,study plak??
urmm...nak final exam dah ni..lagi seminggu je lagi..
setakat ni Alhamdulillah carry mark illa semuanya memuaskan..
exam ni kena usaha lebih sikit tuk dapat keputusan yg terbaik..^,^
wish me luck ya..^,^huhu..
kawan-kawan makin bertambah..Alhamdulillah...
kehidupan semakin ceria...^,^
semuanya berkat doa kawan2 juga...^,^

ok..lagi nak story ape ye??
lama sangat tangguh,,sampai dah lupa dah nak story apa..huhu..

oh ya..kepada kawan2 yang nak final exam tu illa doakan agar korang berjaya dengan cemerlang
ya...AMIN...^_^

tu jelah rasenya nak cakap...^,^hehe
yang lain lihat gambar jelah ye...^,^
bak kata YUNA..dalam gambar ada lagu
bak kata ILLA...dalam gambar ada cerita
hahaha.....^,*

1 syawal

28 syawal

with my kakak sayang
'RATU NOVELLA EIRA'

with artis!!^,^
'SYAFIE NASWIP'
(MUKHSIN)

MY LOVELY FRIENDS

lates of me
'ILLA ARABELLA'
^____^

SEKIAN,TERIMA KASIH...^,^