bg

Welcome To Illa Arabella Official Blogspot~...Be My FOLLOWERS ok?^,^...chill babe........^,*...do LIKE my Page in FB Illa Arabella OfficialPage~..TQ!...:D

Thursday, July 12, 2012

NEW LIFE

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua!!!^_^
waa..lama dah illa x update blog ni...almaklumlah dah sambung study macam ni lah gayanye kan...
hehehhe...^,^

ok now illa ingin lah berkongsi serba sedikit tentang pengalaman illa semasa orentasi hari tu..
orentasi ni diadakan di KAMPUNG BUKU AYER KEROH MELAKA...

masa mula-mula sampai tu,macam biasalah kan..kena daftar dulu.
pastu dalam tengah hari tu bermulalah sesi orentasi kami..^,^
dirikan khemah,berkenalan dengan rakan-rakan yang lain..

korang nak tahu apa aktiviti masa kat orentasi tu?!
perggghhh!!!punyelah tutt.......
hahahaha.....

jungle tracking lah...jogging lah.. spiderweb lah..ajarul haswad lah
pegang benang lah...ramas benang lah..lipat benang lah...semua benang lah!!
hahahah....

yang PALING SYOKK tu ade part yang kena merangkak dalam 
LUMPUR!!!!!>,<
  
PERGGGGHHHH......TERBOOEEEKKK SANGAT!!!

dah lah pakai kasut,stokin..xboleh bukak lak tu!
HAMPEH TOL!
lepas dah merangkak dalam lumpur tu kena mandi pulak kat 
AIR TERJUN KOLAM TAKUNGAN KEM PLKN
memang pergghhhh lah!!!

katanya fc kat situ nak bawak kita orang g mandi kat taman tema kat situ 
rupa-rupanya....erghhh..=_='

bila orentasi TAMAT kami semua dibawa pulang ke tempat
penginapan kami yang baru..^,^
HOSTEL kami lah....

Bermulalah cerita baru di sana....

Bersambung.....

[ student kolej ^_^ ]

No comments: