bg

Welcome To Illa Arabella Official Blogspot~...Be My FOLLOWERS ok?^,^...chill babe........^,*...do LIKE my Page in FB Illa Arabella OfficialPage~..TQ!...:D

Wednesday, February 1, 2012

~PROTON SATRIA NEO TERBARU~

Salam to all my readers...
^_^
Terlebih dahulu illa ingin minta maaf sebab sudah lama tidak update new entry right?
I'm so sorry..because buzzy dengan my work lah dear..^,^

OK NOW illa ingin berkongsi dengan korang about my
 DREAMS!
^,^
.................................................................................................................................
THIS IS MY DREAM
THE POWER OF MY DREAM!

illa minat sangat dengan kereta SATRIA NEO
dan mempunyai impian untuk memilikinya suatu hari nanti..
terbaru ini illa dapat satu link from my friend dari FB
from that link illa dapat tahu yang PROTON
ada MEMPAMERKAN keluaran terbarunya..

Berita terkini tentang Satria Neo – Proton Satria Neo juga telah secara rasmi dijual di Jepun sebagai kereta rali oleh syarikat Carosser, pemilik jenama tuning rali Cusco untuk peminat rali di Jepun. Satria Neo mula menjadi sebutan apabila berjaya memenangi kategori pemandu dan pengeluar pada kejohanana rali APRC dan kini bertanding di kejohanan rali dunia (WRC) pusingan pertama di Monte Carlo.
Melayukini.net - Sememangnya Proton Artiga mirip asal daripada reka bentuk Proton Satria Neo. Kita sepatutnya berbangga antara salah satu kereta yang menjadi kebanggan dan perhatian adalah Proton Satria Neo. Proton Satria bermula dengan dimensi awal, kemudian disusuli dengan Satria GT dan seterusnya beralih kepada Satria Neo.

Satria Neo Baru – Proton Artiga | Proton mempamerkan model konsep Artiga di Pameran Tokyo Auto Saloon 2012. Model konsep Artiga pernah dipamerkan di Pameran motor Shanghai tahun lepas adalah hasil kerja dengan Youngman di China. Proton Artiga ni rupa-rupanya seakan-akan Proton Satria Neo. Dengan bodykit yang lebar dan rim yang besar, nampak kereta ini secara keseluruhan lebih garang. Lampu depan yang direka semula juga sepadan dengan rekaan gril dan bumper depan. Jom kita tengok gambar menarik Proton Artiga baru ni.
TERBAEEKKKK AWOKK!!!!
>,<
>LOVE PROTON<
>LOVE SATRI NEO<
>LOVE ARTIGA<

^_____^

No comments: