bg

Welcome To Illa Arabella Official Blogspot~...Be My FOLLOWERS ok?^,^...chill babe........^,*...do LIKE my Page in FB Illa Arabella OfficialPage~..TQ!...:D

Wednesday, December 21, 2011

~MAAF YA READERS~

salam my readers..^_^
terlebih dahulu,illa nak minta maaf sebab dah seminggu illa x update entry baru kan?
^_^
maaf sangat2 ya...

Illa sebenarnya baru je start kerja di butik V-ONE fashion
di dalam TESCO SEMENYIH..^,^
(ha!..lepas ni boleh lah melawat illa di sana!)
hehehe...^_^

Jadi,sejak akhir2 ni illa x ada masa sangat nak update blog ni..
RINDU kat my readers semua!!!
kamu semua jangan jemu singgah di blog illa ni ya..
kalau singgah tu,,tinggalkan lah pesanan atau apa2 mesej di shoutmix illa tu ya..
nanti illa baca..^,^

ok lah,itu saja yang illa nak bagitahu korang..
maaf sebab tak ada info2 terbaru dari illa..
kalau ada TIPS or INFO MENARIK nanti,
illa share dengan korang k!^_^
 
TAKE CARE MY READERS!
I'LL MISS YOU ALL~ =")

No comments: