bg

Welcome To Illa Arabella Official Blogspot~...Be My FOLLOWERS ok?^,^...chill babe........^,*...do LIKE my Page in FB Illa Arabella OfficialPage~..TQ!...:D

Saturday, December 10, 2011

APAM POLKADOT+PENYU??

Holla my readers...^,^
hari ne illa nak share ngn korang semua tentang satu jenis apam
yg smakin FAMOUS di antara penggemar2 apam dan semua lah..hehehe^,^

apam ini dinamakan APAM POLKADOT sebab atas apam ne dicorakkan dot dot gitu lorh..
hehehe...
apam ne mamang sedap n boleh menarik minat budak2 sebab wrne dan teksture nye yg pelbagai..
  
[apam polkadot yg biase illa wat]
  Eh illa!..ape kne mngena apam polkadot ne ngn penyu tu??

hahaha...ok ne lah yg illa nak crte ne..
illa dah bnyak kli wat apam ne sbb mmang mudah dan seronok ..

tp mase kali ke-3 illa wat apam ne beberape mnggu yg lpas..ade 1 incident yg terjadi..
tah mcm mne kuih apam yg illa wat ne bertukar bentuk mnjadi penyu..
PERCAYA X??

korang percaye or x..korang kne percye jugak tau!
sbb illa ade BUKTI ok!^_^

korang nak tengok x gambar apam polkadot + penyu 
yg illa wat tu??^,^
 
ade request baru illa msukkan pic nye..biar korang tertnye2 mcm mne lah
bentuknye kan...hahahha.....

Adiyos~>,<

3 comments:

mimieyAzirah said...

Alololo, comeyy <3

Malik Perang said...

my mom pun slalu buat apam ni.pastu jual.hehe :D

illa arabella said...

hehehe...^,^