bg

Welcome To Illa Arabella Official Blogspot~...Be My FOLLOWERS ok?^,^...chill babe........^,*...do LIKE my Page in FB Illa Arabella OfficialPage~..TQ!...:D

Saturday, January 22, 2011

~KESUKAANKU~

holla my readers DOLLYMOLLY..lalala...
ha!hri ne illa nak share ngan korang barang2 yg illa suke dan syang...

so..x nak ckap bnyak,,korang tngk jelah pic kat bwah ne k!^,^












ha!cmne??dah tngk kan??
bnyak x??huhuhu...
yg x ley than tang make up tu lah!!hehehe...^,^
stiap mnggu psti bertambah!!>,<

yg shawl tu sbnarnye ade lg..yg tu je yg illa msuk kan..^,^
dan yg blouse tu pown sbnarnye bnyak lg..tp tu yg pling lates lah..^,^
huhuhu....

biselah,,name pown PEREMPUAN.kecantikan ne x kan dpat dipisahkan ngan perempuan ne..
lumrah lah tu...^,^
k lah..thankz coz sudi tengok n bace entry illa ne...
daa my readers!!!^,^

Monday, January 17, 2011

SIAPA TOYOK???

PERHATIAN!!!!
HOT NEWS!!>,<

hai my readers DOLLYMOLLY..lalala..
ha!hri ne illa ade crte hangat!!!!

nak thu??
pernah x korang dngr artis nama TOYOK???(",)

extually crte nye cmni..
mase kat skolah td..time subjek sejarah..
ckgu sejarah illa ne crte lah psal bab 1
berkenaan ngan topik FAKTOR-FAKTOR IMPERIALISME BARAT
terang punye terang msuk lah faktor yg ke-4 iaitu "persaingan kuasa2 barat"
sebut psal persaingan cikgu tu bg lah contoh
seperti 2 jejaka bersaing untuk mmikat seorang gdis..
sorang rmbutnya cacak..dan sorang lg rambutnya senget tepi..
ble je ckap rmbut senget tepi,,ckgu tu bg lah contoh sorang artis ne..
mule2 ckap nmpak yakin jer..
"TOYOK"
kte org pown tercengang..sape TOYOK yg ckgu mksudkan tu???
tp ble je ckgu ckap "yg dpat msuk AJL 25 hri tu"...

ape lagi???
satu kelas lah terburai ketawenye..smpai nak terkeluarlah ank tekak dorang ketawe!!
termsuk lah illa!>,<hehehe..

so..skrg korang kenal x sape TOYOK yg illa mksudkan ne???

hahahaaha......>,<

YUP!!!tepat sekali!!!
TOYOK tu TOMOK lah!!!
adoiyai..klakar sungguh lah ckgu ne...bley lak die wat lawak!!haish!=_='

smpai hti ckgu...sian TOMOK " illa" tu!!!hukhukhuk...>,<

lpas je ckgu keluar..hai,,ape lagi..smpai ke balik lah perkataan tu yg dsebutnye dek dak2 klas illa ne...
urmm..nak wat cmne an...semue tu akan tnggal kenangan ble kte hbis form 5 nnti..
so..nak x nak..kte kne laluinye..itulah kenangan terindah.kenangan pahit semase kte dbangku skolah ne..
haish!sdey lak plak rasenye...urmm...^_^"

pesan illa,,jngan kutuk TOMOK illa ok!!!??hikhikhik....>,<

oklah..tu je yg illa nak kongsi ngan korang,,
kepade dak2 5C..dah2 lah tu..x pyah dbicarekan psal TOYOK tu lg!^,^
huhu...daa my readers...!

Wednesday, January 12, 2011

HANGOUT!!

hai my readers DOLLYMOLLY..lalala...
hri isnin lpas kan..10 JANUARI 2011..
illa p tngk wyang..hehehe
kat seremban..MBO kat terminal 2..

crte DAMPING MALAM!!
seram ooo...
dah lah dlam pnggung illa ngan cousin illa n psangan cple..
mksudnyer hnye 4 org jer dlam pnggung uh!!
perrgghhh!!!SERAM kowt...!!!>,<
dah lah sejuk  nak mmpos!^,^
bley beku ooo!!!@_@


tp wlau ape pown..mmang best lah..
dah lah tngk 4 org jer..pstu sjuk gler lak uh..adoii..klakar lah...>,<
ok lah..tu je nak kongsi ngan korang..
daa my readers...^,^


[bju yg illa pkai that time!^,^]

Saturday, January 8, 2011

CINTA BUTA!

salam my readers DOLLYMOLLY..lalala..
urmm..lame jgak an illa x post ape2 entry kat blog ne..
lbih kurang dah seminggu..^,^

extually illa x thu nak post ape ne..huhu..
illa ngah tengok tv3 ne..crte CINTA BUTA!
hohoho..best gak crte uh..^_^
so..mai lah tngk skali eh..daa my readers..!>,<

[gambar hiasan]
>,<

Saturday, January 1, 2011

WELCOME 2011!!!

HAPPY NEW YEAR!!!!>,<
salam my readers DOLLYMOLLY..lalala....
ha!ape azam thun bru korang??hohoho...
actually nak ucap happy new year je coz x thu nak ucap ape lg..
cme illa nak pesan..
jadilah org yg berguna kepada ibu bapa..
keluarga..
diri sendiri..
bangsa..
dan negara!
^,^