bg

Welcome To Illa Arabella Official Blogspot~...Be My FOLLOWERS ok?^,^...chill babe........^,*...do LIKE my Page in FB Illa Arabella OfficialPage~..TQ!...:D

Sunday, December 26, 2010

MELARAM!!!


salam readers DOLLYMOLLY..lalala..
firstly illa nak mntak maaf lah coz lame x edit blog..huhu..coz bzi lah kje..(mcm lah org lain x kje an?)
hikhikhik...>,<

ok now illa nak share ngan korang ape yg illa wat hri ne..huhu
hri ne illa mntak cuti kat mneger illa[kak sue]
coz nak g kenduri kat beranang..
pakngah n paklang illa kahwin..^,^
so..hri ne hri yg best lah coz illa ley MELARAM habis2san!!!
hohoho...>,<
dah bnyak kenduri yg illa terlepas nak g..coz kje...
nsib lah  mood mneger ok bg illa cti..huhu..(actually illa mntak cti 2 hri lpas..so mood time tu lah k..)
tp td pown mood die ok...hehehe..
KENAPA???

coz dpat lauk kenduri ma!!
td illa g hntar kat tmpat kje illa uh..
senyum lebar kak sue..huhu..
(ha kak..mkan tau,,jng x mkan lak..sodappp!!!>,<)
1 bungkus uh untuk kak sue n kak shima..
n lg 1 bungkus uh untuk kak shida..
sorry lah nsi mnyak dah hbis lah kak..mne yg dpat jelah ye..^,^

ok..berbalik pd title illa uh.."MELARAM!!!"
mesti korang nak tngk an melaram yg mcm mne??
hehehe...
gambar kat phne kak huda n kak nurul illa lah..(wajib kowt ambik gmbar ne!)>,<.
(maklumlah phne illa mrah je..x de cmre pown..terpakse lah pnjam org punye..huhu)
jd..klau nak tngk pic tu....TUNGGUUUU........!!!>,<

Adiyos!
daa my readers DOLLYMOLLY..lalala...

p/s:seronok coz dpar melaram!hohoho..
     :pic akan menyusul pd entry akan dtng k...tunggu ye..huhu^,^

4 comments:

hudahazwani said...

hah tunggu la ko..


http://hudahazwani.blogspot.com/

illa arabella said...

wey..upload ar copat ha!!!>,<

*__-~chENta atiE sAye~-__* said...

hehe..thnx 4 da 'lauk'..memg sodap..keknyangan kmi melantak.. =D

illa arabella said...

kak shima:hohoho..yeke??^,^