bg

Welcome To Illa Arabella Official Blogspot~...Be My FOLLOWERS ok?^,^...chill babe........^,*...do LIKE my Page in FB Illa Arabella OfficialPage~..TQ!...:D

Friday, December 31, 2010

dalam KENANGAN...

Assalamualaikum...
pertame skali illa nak ucapkan terima kasih kerana sudi BACA ape yg illa post kat blog
DOLLYMOLLY..lalala...ne...^,^
(rase sdeh plak nak crte ne..urmm..=_=')

cube korang lihat title uh...
" dalam KENANGAN"
ape korang pkir ble first korang lihat title tu???
adekah ape yg illa nak share ne..crte yg sronok??
atau crte yg menyentuh hati dan perasaan??
...................................................................................................................................................

hayatilah kisah yg ingin illa kongsikan ini......

Tanggal 22 NOVEMBER 2010
terciptalah sejarah dalam hidup illa untuk pertama kalinya illa pergi bekerja...
di salah sebuah syarikat yg tidak kurang juga famous nye 
kerane syarikat ini terdapat bkan 1 ataupun 2..tapi 62 buah cawangan di seluruh negeri..
dan cawangan ini adalah satu2 nya cawangan yg ber'owner'kan orang MELAYU!
[tabik springgggg!!!!>,<]

syarikat tersebut adalah.......
PASARAYA BORONG SAKAN SDN.BHD.
[^_^]

kisah pown bermule bila hari pertame illa msuk kje..
mcm2 kerekter yg illa jmpe..
ade yg 'COMEL'
ade yg 'NUCKAL'
ade yg 'FUNNY'
ade yg 'MACAM-MACAM LAH!'
hehehe...>,<
slame illa bkerje d sakan...
pelbagai situasi yg illa TEMPUH..
pelbagai kerenah yg illa LIHAT...
pelbagai care yg illa PELAJARI...
senang crte bkerje kat sakan memberikan illa kenangan yg paling manis!!!
(mcm gula!!^,^)

[kak sue]
my meneger..
kak sue ne seorang yg baik,klakar tetapi tegas!
mne2 dak staf die yg x dengar kate..mmang kene lah!
"kau nak kne kecik!"
hahaha..tulah ayat yg slalu die ckap kat illa..^,^
ape??illa x dengar kate???
hohoho...touch n go..touch n go..
mne de...illa bdak baik lah...cme  nuckal skit je...hikhikhik...>,<
ape2 pown kak sue ne seorang wanita yg superb!
ligat dan pantas!^,^

...............................................................................................................................................

urmm...sdey plak rasenye nak tnggal kan dorang semue..staf2 SAKAN yg lain..+_+
tp nak wat cmne kan??
illa kne skolah,,..
nak2 thun 2011 ne illa ade ppereksaan besar...'SPM'
Saya
Pandai
Melaram
hikhikhik...>,<

x lah..Sijil Pelajaran Malaysia lah..adoiyai...^,^

walaupun illa kje kat SAKAN tu cme sebulan tp kemesraan illa bersame mereka semua
bagaikan dah setahun bersame...=(

entahlah..mungkin disebabkan pengalaman pertame illa bekerja..
ape2 pown..semase kje kat ctu..mcm2 perkare yg terjadi..seronok sangat2!!!^,^

adelah skit gambar yg smpat di ambil dan ianye akan menjadi
sebuah memori yg indah..



tiup BELON??
hehehe..time ne illa ngah siap an decoration untuk khemah uh..
sempena sambutan ulang tahun SAKAN!!

illa nak pkai pam..tp ssah bebenor!!
tu yg tiup je belon tu..lg senang!hehehe...

dan ble dah siap tiup belon tu..ape lagi...............
hehehehe.......


kte posing lah meyh!!!!
hohohoho.....>,<


dan ade jgak kenangan bersame salah seorang artis veteren

erk??artis veteren??
SIAPAKAH DIA???
jeng..jeng..jeng...>,<

..........................................................................................................................





ha!korang rase sape artis tu??^,^
a. A.Ramlee
b. L.Ramlee
 c. M.Ramlee
d. P.Ramlee

ha..korang pilih lah mne 1 k..hehehe..

KENANGAN tetap tersemat di memori ingatanku ini..

THANK YOU FOR ALL SAKAN's MEMBERS!!!
LOVE U ALL!!!

n thankz for who view my post..
daa my readers..^,^
p/s: kasih tercipta dikala sinar sang suria menjelang
dan ianya hilang dikala sinar sang suri memancarkan sinaran nya..="(

2 comments:

*__-~chENta atiE sAye~-__* said...

sob..sob.. =(
akk pown sdeyh jgkla..nseb xngesh jew nk tgalkan sakan ni.. T_T
de mse kte jmpe lg ye..blaja memolek..jgn mlz2..syg adk2 sakan akk sume..huhu

illa arabella said...

*_*..ok kak..syg akak gak!take care ye..jng lupe illa auw!^,^